Word vriend(in)

MAAK JAZZ IN DE FRUITVIS MEDE MOGELIJK

Jazz in de Fruitvis is een niet-commercieel initiatief. We willen de muzikanten en het podium een eerlijke prijs betalen. Met alleen subsidies redden we dat niet. Om de toegang betaalbaar te houden voor iedereen, zoeken we naar mede-financiering. Daarom nodigen we iedereen van harte uit vriend(in) van Jazz in de Fruitvis te worden.

Je wordt vriend(in) door een donatie te doen aan de Stichting Jazz010, de organisator van Jazz in de Fruitvis. Het te doneren bedrag is vrij, elke steun is welkom. Een maximum donatie is er eigenlijk niet, of het moet de maximale jaarlijkse belastingvrije gift zijn; in 2024 is dat € 2.658. En we hopen natuurlijk dat je steun niet na dit jaar ophoudt.

Als je namens een bedrijf sponsor wilt worden, dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

VRIJWILLIGER WORDEN 

Naast financiële steun kunnen we ook hulp bij de organisatie van de concertavonden gebruiken. Bijvoorbeeld bij het rondbrengen van flyers of met andere PR-zaken – het helpt dan als je handig bent met de computer. Hulp bij fondsenwerving en het werven van vrienden en vriendinnen is ook welkom. Heb je interesse? Meld dat dan bij ons of via info@jazz010.nl